Administrația Națională de Mediu: vreme deosebit de rea!

Administrația Națională de Mediu a emis o avertizare de vreme deosebit de rece pentru intervalul 22-27 martie. Aria precipitațiilor moderate cantitativ (15-20 l/mp). Acestea vor cuprinde treptat sudul și sud-estul țării, unde vor fi ploi, lapoviță, dar și perioade cu ninsoare. Va ninge abundent în Carpații Meridionali și de Curbură. Administrația Națională de Mediu: este de aşteptat ca un strat nou de zăpadă să se aştearnă peste cel depus anterior.
      Precipitații, slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare se vor semnala pe arii restrânse și în Transilvania și în restul zonei montane.
      Vântul va prezenta intensificări locale şi temporare în special în Dobrogea și în Muntenia, precum și la munte, cu viteze în general de 40-50 km/h.
      Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Pe întreaga durată a zilei de luni în regiunile sudice și sud-estice vor fi scăderi ale temperaturilor. Valorile termice vor fi cu 10 grade mai scăzute față de mediile climatologice ale perioadei.

Mai multe detalii aici

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută