Noi prevederi pentru zilele de Paste

Noi prevederi au fost adăugate pentru  perioada Sărbătorilor de paște, dar și pentru minivacanța de 1 Mai. Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă pe teritoriul României pentru încă 30 de zile.


Conform documentului adoptat de Guvern, în noaptea de Înviere sunt ridicate restricțiile de circulație. Astfel, românii vor putea merge la slujba și pot circula până la ora 5 dimineață. Guvernul a prelungit programul magazinelor până la ora 20:00. Este vorba de localitățile unde rata de infectare nu ar fi permis ca acestea să fie deschise după ora 18:00. Masura este valabilă doar pentru zilele de vineri 23 aprilie și în Vinerea Mare, pe 30 aprilie, conform Digi 24.

(…) în zilele de 23 aprilie și 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00. În intervalul orar 20,00-5,00, operatorii economici pot activă doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu„, se arată în anexa Hotărârii de Guvern.

Noi prevederi și pentru Ramazan

Se permite circulația persoanelor în afară locuinței/gospodăriei, în toate localitățile, în perioada 8 mai-9 mai 2021, în intervalul orar 20:00-05:00 pentru deplasarea și participarea la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan. 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută