Drama fiicei lui Nelu Ploieșteanu

Aneta Gavrilă, fiica celebrului interpret de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, a povestit momentele cumplite prin care a trecut de când tatăl ei a murit. Din spusele ei, regele muzicii lăutărești ar fi avut parte de un tratament necorespunzător, pe toată perioada spitalizării. Un alt reproș este legat de faptul că familia a fost obligată să-și înmormânteze rudă în condiții imposibile. 

„Tatăl meu nu a primit tratament adecvat”

Va amintin că Nelu Ploieșteanu a fost internat la spitalul Floreasca, unde a fost intubat în momentul în care a ajuns în secția AȚI. De asemenea, fiica acestuia susține că Nelu Ploieșteanu nu a primit un tratament adecvat pentru complicațiile sale cauzate de infecția cu Covid-19.

„Pe tatăl meu, sâmbătă, când l-am internat la Spitalul Floreasca, l-a tratat un medic cardiolog, care nu a făcut practic nimic, decât i-a pus oxigen, din ce în ce mai mult. A două zi, a venit un doctor care am înţeles că este pneumolog şi această doamnă doctor Ionescu, care este la Floreasca, nu mai ştia de capul ei când a venit, ce să facă mai repede, pentru că plămânii lui erau de sâmbătă afectaţi în proporţie de 70%.

Era într-o criză de isterie şi atât, nimic mai mult. Nici ea nu a făcut nimic, deci a ajuns la AȚI. În momentul în care a ajuns la AȚI, nu mai avea nicio şansă. Mi s-a spus de medici cu experienţă în spate, de 40-50 de ani de AȚI. Toată perioada asta de participare a lui în AȚI a fost de chin pentru el şi pentru noi, bineînţeles.

Nu a avut nici măcar 1% şanse. Cu toate astea, domnul doctor Ţincu se uită în ochii mei şi a spus că a mai avut pacienţi atât de grav şi i-a salvat, în fine”, a declarat fiica artistului, la Antena 3.

Cel mai mare regret al fiicei este că nu și-a înmormântat tatăl creștinește

Tatăl meu a făcut ceva în ţara asta. Ei dacă dispar mâine, nu îşi mai aduce nimeni aminte de ei. Tatăl meu va trăi veşnic, pentru că el a cântat, nu a făcut legi care să distrugă inimi.

Cel mai mult m-a deranjat lipsa de empatie faţă de oameni, că nu am putut să îl îmbrac aşa cum trebuia, că nu am putut să îl văd, nu am putut să îl sărut, aşa cum facem noi când ne luăm rămas-bun de la un decedat. Nu am putut să îl bag în biserică.

El era un om foarte credincios, aşa cum ne-a învăţat şi pe noi să fim (…) Nu ar fi meritat tatăl meu să fie înmormântat aşa. Niciun om din lumea asta nu merită să fie înnmormânt aşa. Şi la un câine participă familia şi îl îngroapă cum se cuvine. Şi un câine. Este inuman”, a mai spus Aneta Gavrilă.

Sursa foto : Antena3, Libertatea

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută