Victor Socaciu, în stare gravă la spital

Victor Socaciu, cunoscutul cântăreț de muzică folk, se află în stare gravă la spital.  El a fost diagnosticat cuCovid-19. Cu doar câteva zile în urmă, el a organizat spectacolul „Om Bun”.


Victor Socaciu a fost diagnosticat în urmă cu două zile cu Covid-19. El a fost transportat la spital deoarece starea să de sănătate este una fragilă, iar plămânii îi sunt puternic afectați, conform Click.ro.


Victor Socaciu are un istoric medical bogat, de-a lungul timpului ajungând de mai multe ori la spital pentru diferite intervenții. Socaciu suferă și de diabet, iar în urmă cu câțiva ani a avut nevoie de un transplant renal


Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza, festivalul „Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii, au ținut cont de regulile impuse de autorități. Evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online, în sala aflându-se aproximativ 20 de persoane.

„În sala în care vom performa, live, vom avea o mâna de spectatori, pur și simplu pentru atmosfera, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni și atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puțin timp înaintea desfășurării evenimentului.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută