Alianța PNL-USR-PLUS, tot mai aproape de destrămare

Ionuţ Moşteanu (USR): Demiterea lui Vlad Voiculescu este un act de agresiune al premierului în această coaliţie

Unul dintre Alianţei USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat la Digi24 că demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii este un act de agresiune al premierului în Coaliţie.

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS. Dan Barna va asigura interimaratul.

Nu este justificată decizia premierului, mai ales că luni a fost o discuţie a Coaliţiei în care părea că lucrurile s-au clarificat. Este un act de agresiune al premierului în această coaliţie„, a spus Moşteanu.

Întrebat ce decizie va lua USR legat de Coaliţie, Moşteanu a răspuns că va avea loc o discuţie miercuri, în cadrul conducerii USR-PLUS.

Să nu discutăm situaţii ipotetice, suntem oameni de stat responsabili. Am fost şi suntem parteneri loiali, pentru că într-o guvernare de coaliţie trebuie loialitate. Suntem şi am fost corecţi, vrem să fim trataţi corect. O să vedem care sunt argumentele. Aştept să văd rezultatul discuţiei dintre vicepremirul Barna şi premierul Cîţu.

Orice variantă este pe masă, sunt colegi care susţin şi această variantă, (de rupere a coaliţiei – n.r.). Va exista o discuţie calmă, aşezată, aştept toate detaliile.”, a declarat Moşteanu.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută