Florin Cîțu a retras Ordinul semnat de Andreea Moldovan

Florin Cîțu este de aseară si ministru interimar al Sănătății. Prima decizie in calitate de ministru, a fost revocarea ordinului privind modificarea indicatorilor pentru stabilirea carantinei. Ordinul, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, a fost publicat doar cu o seară înainte în Monitorul Oficial. Acesta a fost și motivul care a dus la demiterea ministrului Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan.



Surse politice au declarat că premierul Florin Cîțu a decis să revoce ordinul prin care erau modificați indicatorii pentru institutirea carantinei.

Ordinul, a fost semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan și a apărut marți seară în Monitorul Oficial.

Modificarea indicatorilor fără a exista un acord asupra acestui lucru a dus, miercuri dimineață, la demitrea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Secretarul de stat, Andreea Moldovan, a fost și ea demisă, de asemenea.

Demiterea lui Vlad Voiculescu a generat o criză în coaliție, iar în cursul zilei de azi sunt așteptate discuții între liderii partidelor componente.

Miercuri seară, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Florin Cîțu ca ministru interimar al Sănătății.

Foto descriptiv

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută