Facebook dezvoltă o nouă aplicație de dating

O nouă aplicație a celor de Facebook este în teste. Aceasta este una de tip dating, și pune accentul pe comunicarea prin video.

Foto: http://www.textboxtraffic.com/


Divizia Facebook care se ocupă de social media, a început testarea unei noi aplicații de dating, numite Spark. Aceștia au început testarea ei ca urmare a interesului utilizatorilor pentru secțiunea de dating. Aplicația Spark este bazată pe întâlnirile video.

Deocamdată nu există un număr limitat de întâlniri la care poate participa o persoană în cadrul aplicației.

În prima faza, utilizatorii participa la întâlniri video care durează 4 minute. A două faza presupune o întâlnire video cu durata de 10 minute. Această se realizează atunci când două persoane dezvoltă o anumită compatibilitate și vor să se cunoască mai bine.

Contul de Facebook va fi obligatoriu pe folosirea aplicatiei


În cadrul procesului de înregistrare, utilizatorii trebuie să răspundă anumitor întrebări despre ei. Înainte ca un utilizator să fie acceptat, răspunsurile acestuia sunt verificate de o echipa de angajați. De asemenea, contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu pentru utilizarea Spark. Compania americană promite că Spark va fi o aplicație gratuită, lipsită de swipe-uri, de profiluri personale publice și că nu va există nicio funcție de comunicare directă, care să agaseze utilizatorii. 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută