Johnson & Johnson, noi efecte adverse

Efecte adverse grave a apărut la persoane vaccinate împotriva Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson . Potrivit Reuters, aceste efecte sunt altele decât cele pentru care a fost suspendată imunizarea.


Autoritățile de reglementare din domeniul sănătății din SUA au solicitat săptămâna trecută suspendarea temporară a administrării vaccinului Johnson&Johnson, din cauza informațiilor privind formarea unor cheaguri de sânge la nivel cerebral. La șase femei cu vârste de sub 50 de ani, s-au observat reacții adverse.

Suntem încurajați că nu a fost un număr copleșitor de cazuri, dar căutăm și vedem ce se întâmplă”, a declarat directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, în cadrul unui briefing de presă susținut luni.Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA monitorizează baza de date a guvernului SUA pentru rapoarte suplimentare despre efectele secundare„, a adăugat Rochelle Walensky.

O comisie se va reuni vineri pentru a analiză datele despre aceste efecte. În urma acestei ședințe se va stabili dacă Statele Unite ar trebui să reia utilizarea acestuia.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută