Concurs pentru ocuparea unui post vacant

S.C. APᾸ-CANAL 2000 S.A. PITEŞTI cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea a unui post de inspector la Serviciul Control.

Atribuţiile de baza ale postului de inspector constau în analiza informațiilor comerciale din baza de date şi corelarea acestora cu situaţia faptică din teren; deplasarea în teren şi verificarea conformităţii branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare; elaborarea proceselor verbale de constatare, a rapoartelor şi formularea de propuneri în vederea soluţionării problemelor.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de inspector: studii superioare tehnice/ economice/ juridice; cunoștințe avansate de utilizare PC (WORD, EXCEL, POWER POINT); permis conducere categoria B, valabil.

Selecţia se face pe bază de interviu ce include aspecte practice.

Bibliografia pentru interviu: Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006, republicată cu modificările şi completările ulterioare; Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr.241/2006, republicată; Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din Aria de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş, judeţul Argeş, în vigoare (postat pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro la secţiunea „Companie – Structura si Organizare”).

Candidații vor transmite CV, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății secțiunea „Clienți – Formulare”) și copii ale actului de identitate, actelor de studii și permisului de conducere, pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau le vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 29.04.2021, inclusiv, orele 16.00.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută