Arestat pentru că și-ar fi violat propria fiica

Vineri, 23 aprilie, bărbatul acuzat că și-a violat propria fiică, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Aceasta a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În ziua de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol. Aceștia au reținut un bărbat de 54 de ani, din comuna Budeasa.


Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii martie, bărbatul ar fi întreținut un act sexual cu fiica sa, profitând de faptul că aceasta nu avea reprezentarea faptelor. Din primele informatii se pare ca femeia în vârstă de 28 de ani, are probleme de natura psihică, iar pe fondul acestor probleme barbatul a profitat si a întreținut acte sexuale cu aceasta.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare


După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de arestare preventiva.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare. Conform Codului Penal, infracțiunea este pedepsită cu închisoare de la 5 la 12 ani, dar cu amendamentul că atunci când victima este un membru al familiei, pedeapsa crește.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută