Diana Șoșoacă despre AUR si vaccinul anti-COVID-19

Diana Șoșoacă susține că declarațiile pe care le-a făcut referitor la vaccinul anti COVID, mai exact Pfizer, au făcut obiectul excluderii ei din partidul AUR. Conform acesteia, autoritățile ar trebui să informeze populația în privința efectelor adverse ale vaccinurilor anti COVID.

„Eu sunt inteligentă, ceea ce acest guvern nu denotă, îmi pare rău pentru ei. Uitați-vă că și guvernul anterior și acesta au menționat că la 70% vaccinați, renunțăm la restricții. Având în vedere că populația s-a trezit, ei dau vină pe Șoșoacă.

Am reușit eu să conving 90% dintre români să nu se vaccineze, deși eu nu am spus așa ceva, doar am zis să se uite la efectele adverse. Dacă vrei să faci un act medical, însțiințezi oamenii și despre efectele adverse. Uitați-vă cum pe mine m-au exclus din AUR pentru declarațiile mele despre efectele adverse ale vaccinului Pfizer”, a declarat senatoarea pentru România TV.

Sursa foto : deschide.md

Diana Șoșoacă: Vaccinul anti COVID, produs de Institutul OncoGen în parteneriat cu Institutul Cantacuzino, ar trebui să primească mai multe finanțări. 

„Avem un român, extraordinar cercetător, care a inventat un vaccin Oncogen, testat pe el însuși. Atunci când a anunțat acest vaccin, făcut cu Institutul Cantacuzino, a avut nevoie de 2-3 milioane de euro și guvernul nu i-a dat. Acum este posibil să fie acum cumpărat cu tot cu patent de GermaniaDacă oamenii doresc vaccinare, de ce guvernul nu a vrut să finanțeze un vaccin românesc? Eu nu consider necesar să mă vaccinez pentru o gripă, nu am de ce, dar eu reprezint ca parlamentar toți românii, chiar și pe cei care vor să se vaccineze”, a conchis Diana Șoșoacă.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută