Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, sancționată în justiție din cauza constructiei unui pod

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, detine actiuni in mai multe afaceri in domeniul medical. Una dintre afacerile din domeniul medical a familiei, are punctul de lucru într-o clădire în care, în calitate de proprietar, a amenajat fără autorizație podul în mansardă, după cum rezultă dintr-o sentință judecătorească pronunțată în 12 martie de Judecătoria Oradea, conform g4media.ro

Sentința este în primă instanță și nu este clar până acest moment dacă a rămas definitivă. Ministrul Sănătății nu a răspuns întrebărilor transmise de G4Media.ro până la ora publicării articolului. Soțul ei a declarat: ”Nu știu despre ce este vorba, Nu am ce să comentez”.

Sursa foto: portal-justitie

Judecătoria din localitate a decis demolarea lucrărilor ilegale în termen de șase luni de la rămânerea definitivă a sentinței.

Reprezentanții Primăriei au relatat că neregulile – amenajarea unei mansarde în loc de pod, fără a autorizație, la un imobil de pe strada Anton Bacalbașa din municipiu – au fost descoperite de inspectori de la Poliția Locală în martie 2017, dată la care proprietara Ioana Mihăilă a fost amendată cu 1.000 de lei.

În cazul în care proprietara imobilului nu se va conforma, judecătorul a autorizat ca demolarea să fie făcută de Primărie, Mihăilă urmând să suporte costurile. Aceasta, deși citată, nu a formulat întâmpinare și nici nu s-a prezentat la termenul de judecată.

Cititi articol integral, AICI

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută