Un șofer aflat sub influența alcoolului a accidentat 2 persoane

În ziua de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, în cartierul Pârvu Roșu din orașul Costești.


Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 65 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism din direcția Costești către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, în aceeași direcție de mers, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a persoanelor aflate in celalalt autoturism.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei celui de-al doilea autoturism, o tânără de 21 de ani, și a pasagerului din acesta, un bărbat de 71 de ani.


În urma testării cu aparatul etilotest, pentru șoferul primului autoturism a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută