Bărbat cercetat pentru viol asupra unei minore

Update

După administrarea probatoriului, în cursul serii, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, emisă de procurorul din cadrul DIICOT-ST Pitești.

În cursul zilei de astăzi, urmează să fie dispuse măsuri preventive față de cel în cauză.

Știre inițială

În cursul zilei de astăzi, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat o percheziție domiciliară, în comuna Popești, la locuința unui bărbat în vârstă de 50 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în localitatea Oarja.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, iar cu ocazia activităților ulterioare, s-a stabilit că acesta ar fi și înregistrat cu telefonul mobil o parte din actul sexual.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești

Cercetările au fost preluate, conform competențelor stabilite prin normele de procedură penală, de către DIICOT – serviciul teritorial Pitești, în vederea extinderii cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, urmând ca, după administrarea întregului probatoriu, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută