Un băiețel în vârstă de 4 ani și-a salvat mama

Un băiețel în vârstă de 4 ani din Anglia, a sunat la numărul de urgență să anunțe că mama lui a suferit o criză și a căzut inconștientă. Ceea ce este cu adevărat incredibil, este faptul că băiețelul, care are și probleme de vorbire, a făcut asta după ce a văzut numărul de urgență scris pe o mașinuță de jucărie de a lui.

Charlotte Khan a povestit că fiul ei, Essa, care are probleme de vorbire, a folosit telefonul ei ca să sune la poliție și le-a spus operatorilor: „Mama căzut. Mama ajutor”.

Tot micuțul a fost cel care le-a dat cheile polițiștilor prin fanta cutiei poștale.

Mama lui a spus că „nu ar putea fi mai mândră” de Essa, în vreme ce poliția i-a mulțumit băiatului pentru „curaj și gândire rapidă”.

Am dat cu capul de acvariu. Tot ce-mi amintesc după aceea sunt trei sau patru polițiști care m-au trezit și mi-au spus ce s-a întâmplat”, a relatat mama.

Polițiștii i-au povestit că Essa i-a chemat și le-a arătat mașinuța de jucărie când au ajuns.

Apelul a durat 17 minute. El încerca să vorbească, însă polițiștii au reușit să înțeleagă doar câteva cuvinte. Mi-au spus că au crezut că vor trebui să spargă ușa, dar el le-a dat cheile prin fanta cutiei poștale. Pur și simplu a știut. Chiar dacă sunau la ușă, mai întâi a verificat la geam. Să fie sigur că e poliția înainte de a le da cheile”, a mai adăugat mama băiatului. 

Împreună cu poliția au ajuns și echipele medicale, care i-au acordat primul ajutor.

Nu credeam vreodată că fiul meu de 4 ani o să trebuiască să sune la 999. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu suna la poliție”. 

În mod clar, nu am fi putut face nimic fără curajul și gândirea rapidă ale lui Essa”, a declarat Supt Sukesh Verma, purtător de cuvânt al poliției.

Sursa articol digi24.ro

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută