S-a lăsat cu zeci sancțiuni în weekend

„Peste 3.000 de persoane au fost verificate de polițiștii argeșeni, în cadrul activităților curente, iar două evenimente private au fost întrerupte.
Polițiștii argeșeni sunt la datorie, alături de celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19„, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

În ultimele două zile, au fost organizate și 58 de acțiuni punctuale, fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților, au fost verificate 3.143 de persoane, precum și 273 de mijloace de transport persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 304 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 55.250 de lei, astfel:


-233 de sancțiuni, în valoare totală de 29.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;


-37 de sancţiuni, în valoare de 12.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea/libera circulație;


-33 de sancțiuni, în valoare de 12.000 de lei, au fost aplicate în urma desfășurării unor evenimente private.


-o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, unei persoane care a încălcat obligaţia izolării sau carantinării la adresa aleasă.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută