G4Media: Ministrul Sănătății NU va publica raportul privind diferențele între raportările deceselor COVID

G4Media: Ministrul Sănătății NU va publica raportul privind diferențele între raportările deceselor COVID / Ioana Mihăilă: Toate datele agregate au fost prezentate în conferința de presă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat, joi, că „toate datele agregate” din raportul privind diferențele între raportările deceselor COVID au fost prezentate în conferința de presă pe care a susținut-o. Astfel nu este necesară publicarea documentului, pentru a putea fi consultat de orice persoană.

Nu am prezentat concluzii în conferința de presă, am prezentat datele agregate din toate cele patru baze de date care au fost analizate. Acesta este raportul și numai din raport am citat și toate datele agregate au fost prezentate în conferința de presă”, a spus Ioana Mihăilă.

Întrebată din nou dacă va publica documentul, Ioana Mihăilă a replicat: „Datele agregate, care mi-au fost transmise de comisie în acest raport au fost furnizate integral astăzi”.

Solicitată să ofere un răspuns clar, cu da sau nu, dacă se va publica sau nu raportul, Mihăilă a repetat: „Datele agregate care mi-au fost transmise de comisie în acest raport au fost comunicate integral astăzi”

Sursa articol G4media.ro

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută