Ana Stan: Noi trebuie să respectăm legea!

Ana Stan, consilier local și notar de meserie, proaspăt exclusă din PNL a oferit o lecție de drept administrativ celor aflați în Sala Mare a Primăriei, în cadrul ședinței extraordinare convocate de către consilierii alianței PNL-USR-PLUS.

Vezi intervenția Anei Stan începând cu minutul 16:45

Obiectul litigiului a fost facut de cele două puncte puse pe ordinea de zi de către consilierii PNL-USR-PLUS. Potrivit acestora s-a dorit schimbarea  modalității de desemnare a reprezentanților Consiliului Local în Adunarea Generală a Acționarilor.

Cele două proiecte au fost:

1 Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentaților Municipiului Pitești în AGA la Sc.Apă Canal 2000 S.A;

2 Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentaților Municipiului Pitești în AGA la Termo Calor Comfort S.A;

În urma votului s-a hotărât ca Sorin Apostoliceanu să fie reprezentatul în AGA la Apă Canal 2000 S.A. din partea PNL, împreună cu primarul Cristian Gentea, iar Miu Barbu va fi reprezentantul AGA Termo Calor Comfort S.A. Pitești din partea USR-PLUS.

De menționat este faptul că aceste două puncte nu au primit votul de legalitate din partea Secretarului General Cătălin Călugăru, și au fost considerate ca fiind ilegale de către mai mulți consilieri, printre care Dumitru Tudosoiu, Tatiana Preduț, Radu Bănică, Ana Stan și Dănuț Dinu, ultimii doi plecând în momentul începerii procedurii de vot.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută