Polițiștii argeşeni la datorie de Paștele Catolic

Polițiștii argeşeni, împreună cu jandarmii şi cu celelalte structuri, vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Paștele Catolic să fie sărbătorit în siguranță.

Echipe mixte de polițiști
Peste 250 de polițiști vor acționa în zilele de 3 și 4 aprilie. Aceștia vor acționa în vederea prevenirii încălcării legislației, dar și a sancționării eventualelor abateri. Vor fi la datorie în această perioadă, atât polițiști din structurile de ordine publică, cât și poliţişti de la structurile de poliție rutieră. De asemenea, în cadrul activităților sunt antrenați și polițiști din alte structuri: investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă.


Polițiștii argeşeni vor forma echipe mixte împreună cu jandarmi, polițiști locali, pompieri și cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. Ei vor fi angrenați în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și pe terase. Controalele au ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară și interzicerea desfășurării unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

Polițiștii rutieri la datorie în ziua de Paște

Pe drumurile publice, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. De la toate aceste reguli există excepții justificate. Se permite circulația persoanelor în afară locuinței/gospodăriei, în perioada 3 aprilie-4 aprilie 2021, în intervalul orar 20:00-2:00, pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase. În interiorul localităților, se interzic circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțîn aceleiași familii. 

Foto Google

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută