Măsurile din cadrul ședinței CJSU Argeș

Astăzi a avut loc ședința CJSU, în care au fost adoptate mai multe reglementări pentru săptămânile următoare. Au fost luate decizii atât în privința localităților care depășesc rată de infectare 4 la mia de locuitori, cât și pentru cele care depășesc indicele de 3 la mia de locuitori.

Pentru localitățile al cărui indice de infectare este mai mare de 4 la mia de locuitori, dar mai mică de 7,5 la mia de locuitori, au fost stabilite măsuri de limitare a circulației până la orele 20:00 în afară locuințelor, pe perioada zilelelor de vineri, sâmbătă și duminică.

Agenții economici care desfășoară activități de comerț își pot desfășura activitatea până la orele 18:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Aceștia pot activa doar în regim de livrare în intervalul orar 18:00-05:00. Activitatea sălilor de fitness se suspendă.

Măsurile din cadrul ședinței CJSU Argeș vor determina limitarea circulatiei in Pitesti pe perioada zilelor de vineri, sâmbătă și duminică.

Pentru localitățile al cărui indice de infectare este mai mare de 3 la mia de locuitori, dar mai mică de 7,5 la mia de locuitori, au fost stabilite măsuri de interzicere a funcționarii agenților economici de tip restaurante și baruri, cu excepția persoanelor cazate în cadrul hotelurilor. Este interzisă funcționarea sălilor cu jocuri de noro și, a cinematografelor.

Foto descriptiv

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută