Ziua de miercuri a început cu demisii în Ministerul Sănătății

Ziua a inceput cu demisii în Ministerul Sănătății! Atât ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cât și Andreea Moldovan, secretar de stat, ar fi fost demiși în urmă scandalului privind schimbarea criteriilor de carantinare a localităților.

Premierul Florin Citu a transmis miercuri, 14 aprilie, că i-a revocat din funcție pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și pe secretarul de stat Andreea Moldovan. Acesta i-a trimis documentele de revocare președintelui Klaus Iohannis, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial.

Dan Barna va asigura interimatul


Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan. Decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi„, a transmis premierul Florin Citu.

Sursa: Ziare.com

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută