Bărbatul care și-a înjunghiat mortal fosta concubina și pe fiul ei, în spital

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal fosta concubina și pe fiul ei în curtea unei biserici din Argeș este internat în spital, după ce a încercat să se sinucidă. El urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric.

Principalul suspect în cazul dublei crime a fost mutat luni dimineață la Secția ORL. Este conștient și nu are nevoie de suport ventilator.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, i-a atacat în curtea unei biserici din județul Argeș pe fosta sa concubină și pe fiul acesteia, adolescent. I-a înjunghiat mortal pe amândoi, spun procurorii. 

Primul care a ajuns la locul crimei a fost preotul bisericii. Acesta susține că prima dată l-a găsit pe băiat, iar apoi pe mama lui.

Marcel Constantin, preot: „Am venit aici repede, m-am îmbrăcat, am luat o umbrelă, când văd copilul.  Nu am îndrăznit să-i facem nimic, se vedea că este mort. Cred că ea a fugit în curtea bisericii crezând că scapă”.

„Erau oameni credincioși, apropiați bisericii. Ea era, pe el nu-l știu. El nu e de la noi. Ea era o femeie în regulă”, povestește un vecin.

Articolul integral, AICI.

Sursa foto arges-stiri.ro

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută