Nelu Ploieșteanu a decedat

Nelu Ploieșteanu a decedat la vârsta de 71 de ani

Decesul a fost confirmat de SMURD pe pagina oficială de Facebook. „Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!” a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. Nelu Ploieșteanu în vârstă de 71 de ani a decedat că urmare a infectării cu Sars-Cov-2

După decesul indragitei interprete de muzică lăutărească Cornelia Catanga, un alt mare artist al genului a fost răpus de virusul covid-19. 

Ion Dumitrache, sau Nelu Ploieșteanu după numele de scenă, a pierdut lupta cu virusul covid-19 la aproape două săptămâni după infectare. Inițial, acesta a fost dus la spitalul Floreasca, la secția de Terapie Intensivă și intubat. 

După două zile de la internare, Nelu Ploieșteanu a fost externat la cerere pentru 36 de ore pe motiv că nu suportă masca de oxigen. La scurt timp a ajuns înapoi la spitalul Floreasca cu saturație de oxigen foarte mică

Ion Dumitrache, cu nume de scenă Nelu Ploieșteanu s-a născut la 16 decembrie 1950, Ciorani, Prahova. Are cinci copii (patru fiice, un fiu) și doi nepoți.

După 1990, a lansat peste 15 albume. Cele mai importante colaborări muzicale ale lui au fost cu actorii Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.

Sursa foto Facebook.com

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută