Autoturism răsturnat în afara unei șosele, lângă Mioveni

Un autoturism, marca Dacia Logan, s-a răsturnat în afară părții carosabile în urmă cu câteva momente pe raza localității Davidesti.

Din primele informații, în interiorul autoturismului se aflau 7 persoane, doi bărbați, două femei și trei copii, dintre care doi băieți și o față.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție. De asemenea au fost angrenate în acțiune un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73D, din direcția Mioveni către Davidești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificări, polițiștii au constatat faptul că șoferul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În urma accidentului, șoferul și o pasageră

în vârstă de 20 de ani (însărcinată) au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără drept și sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută