Au părăsit adresa unde erau carantinati și au primit amendă

Au părăsit adresa unde erau carantinati și au primit amendă. Trei persoane de pe raza județului Argeș au fost sancționate pentru această fapta.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani din Albestii de Argeș și un bărbat, un bărbat în vârstă de 22 de ani și o femeie în vârstă de 29 ani, ambii din Titesti, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș

În ziua de 04 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au identificat un bărbat de 43 de ani, din Albeștii de Argeș, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

În ziua de 04 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuau verificarea persoanelor care au stabilită măsura izolării sau carantinării la adresa declarată, au identificat un bărbat de 29 de ani și o femeie de 22 de ani, ambii din Țițești, care nu au respectat măsura carantinării la adresa declarată.


În urma celor constatate, fiecare dintre cei trei, a fost sancţionat cu amenda în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. Argeș.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută