Tudor Pendiuc în centrul altui scandal

Revoluționarul Marian Ceaușescu a fost agresat joi, 6 mai, de un apropiat al lui Tudor Pendiuc. Fostul primar PSD al Piteștiului a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA.

Pendiuc a atacat sentința în primă instanță, iar joi, 6 mai, s-a prezentat la un nou termen al procesului desfășurat la Curtea de Apel București.

La ieșire, Pendiuc a fost întâmpinat de revoluționarul Marian Ceaușescu, care i-a adresat pesedistului o serie de cuvinte precum „borfașule!”. În acel moment un apropiat de-al fostului primar l-a lovit pe protestatar, de față cu avocații, conform Podul.ro.

Individul agresiv a încercat să îi ia telefonul lui Marian Ceaușescu pentru a i-l sparge.

Ceea ce trebuie evidențiat este identitatea celui care l-a lovit pe protestatarul Marian Ceaușescu. Este vorba despre Vișoiu Valentin, condamnat în același dosar de corupție la 7 ani și 8 luni de închisoare. Acuzațiile sunt dare de mită, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

Dosarul de corupție este legat de un contract de achiziție a unor autobuze de către SC Publitrans 2000 SA. Societatea asigura transportul public local, având ca acționar unic CL Pitești, conform Adevarul.

Procurorii anticorupție susțin că fostul primar Tudor Pendiuc a facut demersuri astfel încât, cu încălcarea prevederilor legale, să fie încheiat, executat și prelungit un contract de asociere în participațiune între Publitrans și CNCD/Girexim Universal SA.

Acesta a fost în folosul ultimelor două firme, la care acționari majoritari erau oamenii de afaceri Valentin Vișoiu si Gheorghe Vasai.

Citiți articolul integral pe ziare.com

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută