S-a urcat băut la volan și a lovit mașinile parcate

În data de 24 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, au fost sesizați cu privire la un accident produs pe raza municipiului Curtea de Argeș.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 37 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe b-dul Basarabilor, din direcția Pitești către Valea Iașului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Atât conducatorul auto, cât și pasagerul au părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind depistați la scurt timp.

Din verificari a reieșit faptul că bărbatul care a condus autoturismul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. De asemenea se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută