Adevarul.ro: Frații bătăuși, închisoare cu executare

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis la finalul lunii aprilie ca ambii fraţi bătăuşi care au omorât în bătaie un om de afaceri după un conflict în trafic în comuna argeşeană Merişani să facă închisoare cu executare.

Adrian Tudoreci, unul dintre bătăuşi, fusese achitat iniţial de judecătorii de la Tribunalul Argeş.

În iunie 2019, după un conflict în trafic, Leonard Tudorici şi fratele său Adrian au lăsat o tânără de 18 ani orfană de tată. L-au omorât în bătaie, după un conflict în trafic pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş.

Pe 31 iulie 2020, Leonard Tudorici fusese condamnat de către magistraţii Tribunalului Argeş la 6 luni şi 4 luni de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Pedeapsă din care i se va deduce oricum perioada petrecută în arest, adică un an şi o lună.

Mihai Tudreci, fratele lui Leonard Tudorici, a fost condamnat pe 31 iulie a.c. la un an de închisoare cu suspendare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Numai că Leonard Tudorici a considerat că pedeapsa primită pentru că a ucis un om este prea mare.

Acesta a făcut apel prin apărătorii săi, considerând de asemenea că sunt prea mari daunele morale de 175.000 de euro pe care trebuie să le achite rudelor şoferului pe care l-a omorât în bătaie.

Magistraţii au respins plângerea martorului ameninţat de familia celor doi huligani

În plus, cei doi fraţi au fost obligaţi prin decizia definitivă a Curţii de Apel Piteşti să plătească rudelor victimei 175.000 euro daune morale.

Citiți articolul integral, AICI

Sursa: adevărul.ro

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută