Dumitru Tudosoiu despre situația creată de demiterea lui Voiculescu

Ce blestem s-a năpustit pe capul nostru de trebuie să asistăm la jocul ăsta urât din Guvernul României?

Astăzi, am fost martori cu toții la un lucru fără precedent în istoria recentă a României, și anume la degringolada din Guvern și din Coaliția de guvernare.„, este anuntul facut de Dumitru Tudosoiu, pe pagina persoanala de Facebook.

Acesta taxeaza lipsa asumarii greselilor facute in timpul mandatului lui Voicuescu. Ba mai mult, atrage atentia asupra celor intamplate in cursul zilei, scotand in evidenta ca nu este deloc normal ce se intampla. Intreaga tara trece printr-o perioada grea, unde asemenea jocuri politice pot insemna daune ireparabile.

Lăsând la o parte faptul că trebuia demult să-și înainteze demisia pe motiv de lipsă de profesionalism și nu a făcut-o, când a fost demis, bănuiesc, a dat fuguța la liderii Barna și Ciolos să se plângă de ce i se întâmplă.

De aici începe noutatea… Liderii Alpha ai grupării USR-PLUS, au început să latre și să muște!

Dar de aici și până la a nu participa astăzi la ședința de Guvern, unde pe ordinea de zi sunt proiecte de țară, proiecte care îi privesc pe toți cetățenii, mi se pare mult prea mult! De NEIERTAT!„, continua acesta.

Imaginea de azi, pare o transpunere pe plan local, dupa cum afirma DUmitru Tudosoiu. In fiecare sedinta de consiliu local, acesta a taxat de fiecare data, iesirile coalitiei, declarand ca totul este un exercitiu politic. Un semnal de alarma este atras si in privinta faptului ca actuala alianta nu ar avea un plan pe termen scurt si mediu pentru gestionarea situatiei actuale.

„Înțeleg că nu aveți nici un pic de rușine și că vă urmăriți doar interesele personale și de partid, lucru pe care l-am văzut la voi și în unele ședințe de consiliu local, dar totuși, și la Guvern vă comportați așa? Ca o haită care, vezi Doamne, își apară membrii

Avem pandemie, mor oamenii prin spitale, nu avem o strategie pe termen scurt și mediu privind stoparea pandemiei. Avem probleme economice, ne împrumutăm la greu, vorbiți de salarii diminuate, etc… Și voi ce faceți  Vă umflați mușchii politici

La cine, la PNL sau la poporul român!? Și de ce!? Ca să-l apărați pe Voiculescu !? Am spus-o în campanie, o spun și acum: trebuia să rămâneți ONG! Nu aveți stofă, nu aveți oameni și nici nu sunteți patrioți! Doar un ONG  transformat în haită!

Aruncați România într-o criză politică pentru Voiculescu? INCREDIBIL!”, a conchis acesta.

Sursa Facebook

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută