Au vândut după 22:00 și au fost amendați

Polițiștii argeșeni au actionat, în ultimele 24 de ore alături de celelalte structuri, în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

Au fost verificate 1.886 de persoane, 118 mijloace de transport în comun și  124 de societăți comerciale.

Localurile şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.


Nu au respectat restricțiile privind programul de lucru

În seara zilei de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acţionat pe raza de competenţă, pentru verificarea respectării prevederilor legale specifice măsurilor de prevenire a răspândirii și limitare a infectării cu coronavirus.

În urma activității, polițiștii au depistat o societate comercială din municipiul Pitești (patiserie), care își desfășura activitatea după ora 22:00, încălcând, astfel, prevederile legale în vigoare.

În urma celor constatate, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută