Gabi Luncă a decedat

După Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, încă un nume mare al muzicii de petrecere a trecut în neființă. Gabi Luncă, în vârstă de 83 de ani a decedat în noaptea de vineri. Îndrăgita interpretă era internată la Spitalul din Ilfov în urma infectării cu Covid-19. 

Gabi Luncă a decedat după două săptămâni de la internare

Rebeca Onoriu, fiica aceștia, a scris pe pagină de Facebook, că mama să a decedat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.  Artista era internată de două săptămâni la Spitalul Ilfov. Gabi Luncă era internată la Terpaie Intensivă, la spitalul Județean Ilfov după ce a contactat covd-19.

După 23 de ani, din noi împreună!

„După 23 de ani, din noi împreună! Cânta împreună celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem” a fost mesajul emoționant pe care Rebeca Onoriu, fiica artistei, l-a postat în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Lunca și Ion Onoriu, cel care în urmă cu 23 de ani i-a devenit soț. Acordeonistul Ion Onoriu, a decedat în anul 1998.

În urmă cu doar o zi, un alt mare nume al muzicii lăutărești a decedat. Nelu Ploieșteanu, a decedat joi noaptea, în urmă infectării cu covid-19. El era internat la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă de la jumătatea lunii martie.

Sursa foto : Facebook

0 comentarii

Lasă un comentariu

Login

Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.

Amintește-ți de mine Ti-ai pierdut parola?

Parolă pierdută